Popular Posts

Saturday, 8 October 2011

AT24 UPSI Sesi 2009/2011


Ni my family in at24; Pengurusan Pendidikan upsi sesi 2009/2011...gambar semasa prog penulisan kreatif bersama Dekan FPE Upsi...Prof Dr Chairil (maaf klu salah spell nama)
Ni groupku from sem 1 hingga sem 3...sem 4 group baru...

Ni gambar dengan ayahandaku (PA) Dr Jamal..juga Pensyarah bagi paper pengurusan pendidikan dan kajian tindakan
Gambar ni dgn team tugasan Bahasa Inggeris...kena buat interview ngan popular person..so artis tu abg ex-studentku :)
Ni malam anugerah sijil dekan masa sem 1...tiap sem pun dpt tapi cuma hadir masa sem 1 & 2 shj...sem 3 tu tak ingat pi mana masa anugerah ni dibuat...
ni kenangan bersama KJ yg TERCINTA Dr Khuan malam anugerah sijil dekan sem 1...
Ni masa program khidmat masyarakat bersama pasukan pandu puteri siswi upsi yg saya pimpin di rumah org-org tua jln ketoyong, tg, malim...
ni sedang bersama pasukan pandu puteri siswi upsi menghias bilik gerakan di rumah org tua jln ketoyong, tg malim...
ni bersama rakan sekuliah n Dr Jamal selepas Kuliah Pengurusan Pendidikan di sem 1...
ni ngan geng glamour(u all tgk baju mrk dahlah...boria kg pinang..hehehe)...gambar diambil selepas paper kaunseling sem 2 final exam tu...
gambar ni ngan rakan sekuliah n group part time di Mahkota Hotel, Melaka menyertai prog anjuran Fakulti..
Gambar ni adalah program khidmat masyarakat ngan pasukan pandu puteri siswi upsi di hospital HKL wad padetrik
bergambar kenangan ngan semua ahli pandu puteri siswi n wakil HKL selepas selesai program khidmat masyarakat...
Menyampaikan cenderamata sebagai tanda terima kasih atas layanan n kerjasama sepanjang program khid masy kami dijalankan...tqvm...jasamu dikenang...
Pembentangan tugasan kumpulan paper nego...
Gambar kenangan bersama En Ibrahim..pensyarah paper kewangan...subjek paling seronok coz bermain ngan nombor..:)
kenangan ngan pensyarah idola Tn. Hj. Nazirmuddin (pakai tie) bagi paper kepimpinan pendidikan n pengurusan perubahan (garang jugak Tn. Hj. ni...selalu bersedia klu atten kuliahnya...takut kena soal or tetiba kena buat kuiz...)
En. Khalizul pensyarah ict...serius n selalu tak faham sgt ape yg dia ajar...tak minat sgt pun..(:
gambar kenangan selepas program wacana buku bersama rakan sekuliah n barisan pensyarah FPE...termasuk Dr Kamarudin pensyarah bagi paper perancangan strategik n Dr Khuan pensyarah bagi paper kreatif n inovasi...
masa ni bentang web-site yg dibangunkan sendiri...bangga coz dapat buat web-site sendiri...memang berbaloi belajar utk memantapkan lagi p&p...taklah asyik c&t je kat kelas..
penat lelah terhapus dek senyuman yang terpancar di wajah teman segroup (sri, wana n I) semasa sem 4 setelah berjaya menyarung jubah di hari konvokesyen...julai 2011 dalam kenangan...:)
wajah-wajah ahli kumpulanku di sem 4...
gembira masa bengkel buat blog bersama-sama teman sekuliah sem 1, at24...yang diri tu pengarah program kami...saudara narizan
rakan sekuliah kaum adam at24...
rakan sekuliah kaum hawa at24 pengurusan pendidikan upsi sesi 2009/2011...

Tidak lupa juga kepada semua pensyarah yang tiada gambarnya bersama...
Telah tercatat seribu satu kenangan bersama kalian sepanjang pengajian...ia menjadi asam garam kehidupan n sejarah dalam membina kematangan fikiran...kalian tetap dalam kenangan...terima kasih semua kerana telah menjadi sebahagian daripada lipatan sejarah hidupku...

No comments:

Post a Comment