Popular Posts

Monday, 18 July 2011

Konvo UPSI Julai 2011

Akhirnya sampai juaku ke penghujungnya...biar pun masa terasa sangat lama...terpaksa menempuh pelbagai rintangan...akhirnya aku berjaya jua mengengam segulung ijazah...alhamdulillah, tq Allah. Semoga ia menjadi pendorong kepada anak-anakku agar buat yang lebih baik daripada ibu....sahutlah cabaran ya ^__^...

Ini anak bongsuku...masaku tinggalkan dia untuk sambung belajar dia baru berusia 6 tahun n kini dia dah pun 9 tahun...tadika masa tu n kini dah tahun 3...tiap minggu dia sedih je kat sekolah masa tu...itu kata cikgunya padaku...setiap kali aku hendak balik ke rumah sewa, setiap kali itu jugalah dia menitiskan air mata sedih...namun hati ibu ini terpaksa dikuatkan bagi meneruskan perjuangan yang masih berbisa...

Ini anak sulongku Farah Nadzey...hehehe...nadzirah actually....masa aku sambung belajar dia form two n kini form 5...kakak as her panggilan manjanye...baguslah kakak boleh berdikari...sepanjang ibu belajar kakak banyak bantu diri sendiri yang ibu dapat beri pun cuma sokongan n iringan doa...alhamdulillah...lagi pun kakak di asrama, so monitarnye seminggu sekali je...itulah masa hujung mingguku habiskan...mana curi2 belajar, tumpuan pada anak2...semuanye tanggungjawabku yg berbaloi kini...alhamdulillah n tqvm Ya Allah.
Adik, Farah Nasyitah my no. 2....harapanku masaku tiada...banyak membantu ketikaku tiada di rumah...kadang2 terpaksa ajar my no.3 bila nak test tapi ibu tiada di rumah....terima kasih adik kerana banyak bantu ibu di rumah...now ibu r back...ibu nak u buat yang terbaik 4 ur SPM ya, sayang...kini masa utk ibu bayar balik segala yang ibu terabai dengan adik dulu...ibu luv u so much.....

Buat suamiku yang tersayang...terima kasih kerana sangat memahami n selalu memberi dorongan, perangsang n kadang2 kaunselor padaku jugak bila kekadang aku leka, bosan n macam putus asa...sangat terhutang budi juga kerana bersusah payah membahagi masa utk kerja, urus anak2 n masak2 utk kami sekeluarga bila kekadang ibu leka dgn kerja kursusku n masa exam juga...besar sungguh pengorbananmu suamiku...apa tidaknye dari tak pandai masak hingga sekarang anak2 dah kurang ngan masakanku...sikit2 minta babah masak tu n ini...:) ibu tumpang sekaki...hehehe...tqvm yang...luv u so much...muah.


Inilah kebanggaanku...terima kasih semua atas setiap pengorbanan kalian...hanya Allah yang akan membalas setiap pengorbanan kalian...ibu sentiasa mendoakan yang terbaik buat semua....tanpa kalian tiada ertinya sebuah kejayaan bagi ibu...

tunggu kisah di sebalik kejayaanku ini....


No comments:

Post a Comment